Barbara Sarafian

FokkoF

woensdag 10 maart 2021, 20:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Nieuwe datum | Seizoen 2021-2022

Deze voorstelling is verplaatst van 10/3/21 naar 10/3/22. Tickets reserveren kan vanaf juni 2021.

muziek: Lewis
regie: Barbara Sarafian & Mathijs F. Scheepers
productie: Poolster

Tickets/prijzen

€ 20,00 standaard
€ 19,00 60+, EDC, andersval
€ 18,00 -26, klein abo
€ 17,00 groot abo
€ 16,00 abo XL

© Winny Man

Met kwetsbare bravoure en veel humor vertelt Barbara Sarafian in ‘FoKKoF’ over de zonde van het vrouw-zijn. Ze ontleedt haar vallen-en-opstaan. Ze vertoeft maar al te graag tussen glazen plafond en glazen afgrond en vanuit die positie kijkt ze verwonderd naar de maatstaven en rolpatronen die ons worden aangepraat.

‘FoKKoF’ is haar keuze, haar plicht. Ze zal fluisteren, liefdevol gieren en begeleid door muzikant Lewis zelfverzonnen fado’s zingen. Dat maakt ons samen stil, dat weet ze, daarom staat ze er …

Barbara Sarafian voorstellen is eigenlijk overbodig. Met meer dan 25 films (‘Aanrijding in Moscou’, ‘Rundskop’, ‘Zot van A’) en ontelbare televisiereeksen (‘In Vlaamse velden’, ‘Beau séjour’, ‘Baptiste’) heeft iedereen haar al aan het werk gezien. Barbara laat niemand onverschillig, ze heeft een zachte kant, maar vaak ook een zeer uitgesproken mening.Maar altijd met veel humor … Twintig jaar geleden toerde Barbara Vlaanderen rond met haar monoloog ‘Frontaal’ als het personage Sonja Duplex (Studio Brussel, De Lieve Lust) met tekst van Erwin Mortier. Ook speelde ze in voorstellingen van de KOE en SKaGeN. Nu staat Barbara voor het eerst op de planken met een zelfgeschreven monoloog. Onberoerd zal ze niemand laten.

© Winny Man
Scroll to Top