De schaamte voorbij

Kamal Kharmach

De schaamte voorbij

vrijdag, 10 mei, 2019 - 20:00
GC ’t Groenendal
Brandegems Ham 5, 9820 Merelbeke
Met
Kamal Kharmach
Regie: Peter Schoenaerts
Tickets/prijzen

€ 12,00 standaard
€ 11,00 60+, andersval.
€ 10,00 studenten, -19

Deze voorstelling is VOLZET
Je kan inschrijven op de wachtlijst via onderstaande link/knop, via reservaties@oosterzele.be of 09 363 83 30.

Deze voorstelling is volzet. Je kan inschrijven op de wachtlijst via reservaties@oosterzele.be of 09 363 83 30. Of je kan vanaf 22 juni reserveren bij de collega's van GC 't Groenendal in Merelbeke via https://webshopmerelbeke.recreatex.be/Tickets/Overview .

Kamal Kharmach charmeerde tijdens Humo’s Comedy Cup 2014 jury en publiek tot in de finale, met amper één jaar ervaring als stand-upper. Nu staat hij in zijn eerste volavondshow scherper dan ooit. Letterlijk, want hij is zomaar eventjes 120 kilo lichter, maar ook figuurlijk, omdat hij vastbesloten is zijn materiaal van een snedig randje te voorzien.
Nog steeds even charmant? Misschien. Actueel, slim en scherpzinnig? Zonder twijfel!

De jonge comedian is op veel vlakken de schaamte voorbij, maar diep vanbinnen vindt hij zichzelf nog altijd datzelfde onzekere dikkerdje. Want hoewel iedereen hem nu behandelt als een slanke en bekende kerel, voelt hij zichzelf vooral nog steeds een dikke, arme Marokkaan. Voor het grote publiek en zelfs vrienden en familie lijkt hij misschien zijn schaamte verloren, maar zelf kan hij het soms allemaal niet goed volgen.

Met dit debuut probeert hij de talrijke veranderingen in zijn leven bij te benen. Hij laat zien dat er een gigantisch groot verschil kan bestaan tussen wat andere mensen over je denken en wat je over jezelf denkt. Hij vergelijkt zijn huidige situatie met vroeger en probeert alle tegenstrijdigheden een plaats te geven. Want hoe kan je een succesvolle BV spelen, als je ouders je toch liever zagen lesgeven? Kamals onzekerheid en perfectionisme zijn in onze huidige samenleving zeker geen cadeau, maar laat dat nu net een uitstekende voedingsbodem zijn voor een voorstelling van de bovenste plank!

Coproductie: GC 't Groenendal

https://www.vier.be/video/de-slimste-mens-ter-wereld/het-beste-van-kamal...

Binnenkort

humor 28/12/18 Tickets TIRADE 3 - In Blind Vertrouwen
theater op locatie 12/01/19 Tickets Wintersprookjes Kwartet
theater op locatie 12/01/19 Tickets Wintersprookjes Kwartet
muziek 13/01/19 Tickets Aperitiefconcert