GRATIS Parkconcert - parkbar: Samana

Stephanie Struijk (NL) & band

GRATIS Parkconcert - parkbar: Samana

donderdag, 2 augustus, 2018 - 20:30
Pastorietuin Erfgoedhuis
Sint-Antoniusplein 10, Moortsele
Met
Stephanie Struijk
Tickets/prijzen
GRATIS

De gratis parkconcerten vinden plaats op donderdagavond in de feeërieke pastorietuin van Moortsele, Sint-Antoniusplein 10.
De organisatie is in handen van de gemeentelijke cultuurdienst, GC De Kluize. De parkbar wordt telkens verzorgd door een Oosterzeelse vereniging.

Stephanie Struijk (°1986) is een Nederlandse singer-songwriter. Ze bracht in het voorjaar 2016 het album ‘Nieuwe Maan’ uit, haar eerste plaat in het Nederlands. In het voorjaar 2018 voegde ze er de EP ‘Daar’ aan toe, met o.m. de single ‘Als de liefde maar blijft winnen’.

Onder de naam Stevie Ann bouwde Stephanie in Nederland een stevige reputatie op. Ze bracht vier studio-albums uit. Haar debuutalbum ‘Away From Here’ kwam uit toen ze 19 was en werd bekroond met de gouden status voor meer dan 50.000 verkochte albums. Ze ontving voor haar werk een Zilveren Harp en speelde onder meer op Pinkpop.

Nu slaat Stephanie een nieuwe weg in. De afgelopen jaren woonde en werkte ze als singer/songwriter in Los Angeles. Zo valt haar liefde voor ‘americana’ makkelijk te begrijpen. Het leidde haar ook naar ‘Nieuwe Maan’. Ze schreef de tekst en muziek samen met Daniël Lohues tijdens een twee weken durende roadtrip door de Verenigde Staten. En ze is op haar best met haar stem en akoestische gitaar. ‘Nieuwe Maan’ bevat parels als ‘De Rivier’, ‘Nieuwe Maan’, ‘Overal naartoe’. De EP ‘Daar’ sluit naadloos aan.

Op 25 augustus 2017 speelde ze voor het eerst live in België, en wel op Boterhammen in het Park. In 2018 staan o.m. Nekka, Gentse Feesten, Festival Dranouter en – jawel – de Parkfeesten in Moortsele op haar agenda.

Stephanie: '’De muziek heeft me op veel plekken ver van huis gebracht en me veel mooie verhalen en ervaringen opgeleverd. Eén van die ervaringen is dat je niet ver van huis hoeft te gaan om bijzondere mensen te ontmoeten en verhalen te horen. Ik kijk daarom erg uit om in België op avontuur te gaan en mijn liedjes te laten horen’’

Info www.stephaniestruijk.nl

Binnenkort

muziek 23/08/18 GRATIS Parkconcert - parkbar: Natuurpunt Oosterzele
muziek 30/08/18 GRATIS Parkconcert - parkbar: vzw On Stage
familie 22/09/18 King Kong | première
muziek 30/09/18 Fou du Swing!