Parcoeur

What is Love?

zaterdag 20 maart 2021, 20:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele

spel: Leonie Buysse
tekst & regie: Danny Keuppens
supervisie: Sabine Vermeire
met medewerking van: Raf Walschaerts, Craig Weston, Ineke Nijssen, Tania Van der Sanden, NDC2, Victoria de Luxe, De Kazematten

Tickets/prijzen

€ 14,00 standaard
€ 13,00 60+, EDC, andersval.
€ 12,00 klein abo
€ 11,00 groot abo
€ 10,00 abo XL, -26/OLGA

© What is Love

Deze voorstelling draagt het OLGA label. Dit jongerenlabel hoort bij theater @DeKluize dat door jongeren (15-25) geselecteerd werd.

‘What is Love?’ is een monoloog die de verschillende stemmen laat horen van Aïscha, een 17-jarig meisje dat terugdenkt aan een ontmoeting met een man die haar rare vragen stelt. Ze vertelt hem haar levensverhaal. Het is een verhaal over misbruik en geweld: in haar gezin, in de jeugdinstellingen waar ze wordt geplaatst, in het tienerpooiermilieu, … Toch schuilt er, tot haar eigen verbazing, veel verzet en hoop in wat ze vertelt. Tussendoor blijft Aïscha nadenken over de betekenis van het enige dat ze nooit wil opgeven: de liefde.

‘What is Love?’ van Parcoeur is een voorstelling van Leonie Buysse, Danny Keuppens en Sabine Vermeire, gebaseerd op interviews met de werkelijk bestaande Aïscha.

Parcoeur is een project van vzw Stappen, een begeleidingscentrum in de jeugdzorg, waarin jongeren op een creatieve manier aan de slag gaan met hun levensverhaal.

© What is Love
Scroll to Top